1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Important! Forum Bugs - Win Forum Credits

Discussion in 'Technical' started by Dylan | Arkadia, Oct 16, 2014.

  1. Dylan | Arkadia

    Dylan | Arkadia Administrator Staff Member PAF Administrator Planet Arkadia Official

    Messages:
    160
    Likes Received:
    312
    Trophy Points:
    63
    forumbug.jpg

    Hey Arkadians,

    Time to get down and dirty with the forum. I am looking for any form of bugs that you might see whilst browsing the forum. From dead links, missing images to text that seems to be out of place.

    I will be awarding 20 Forum credits to anyone who discovers and reports forum errors.

    Please post your findings on this thread and it will be a first come first serve basis. Any duplicated errors will be ignored if it is already stated in this thread before hand. I will however double check every entry just to make sure it is fixed.

    But now is the time to grab some credits whilst it is here. I have 1000 Credits to give away.

    So happy hunting and best of luck to one and all, lets find those bugs and SQUASH THEM!!! :sneaky:
     
    • Like Like x 6
  2. Razial

    Razial Adviser Arkadia Adviser

    Messages:
    40
    Likes Received:
    65
    Trophy Points:
    18
    advisor referal link on the client is taking you to an error
    clientadvisorlinkerror.png
     
    • Like Like x 1
  3. Bemo

    Bemo Deactivated User

    Messages:
    334
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    The link in the client loader for the tamable nusul pets leads to an error page on Ark forum

    Client Loader Error.JPG
     
    • Like Like x 1
    Last edited: Oct 16, 2014
  4. Dylan | Arkadia

    Dylan | Arkadia Administrator Staff Member PAF Administrator Planet Arkadia Official

    Messages:
    160
    Likes Received:
    312
    Trophy Points:
    63
    On this image, you need to click "Follow Link" then it will take you to the correct location. There is nothing wrong with this :) - This is the basics of Facebook hyperlinks. Thank you anyways for your input.
     
  5. Dylan | Arkadia

    Dylan | Arkadia Administrator Staff Member PAF Administrator Planet Arkadia Official

    Messages:
    160
    Likes Received:
    312
    Trophy Points:
    63
    Thank you for this, I have noticed that there are a set few of the links on the client loader that is faulty. Your credits have been awarded.
     
  6. Bemo

    Bemo Deactivated User

    Messages:
    334
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    28
    NP i dont use facebook so had no idea I just accidentally clicked the link in the client loader last night and saw the OOps something went wrong on it.
     
    • Like Like x 1
  7. Hideo

    Hideo Active Member

    Messages:
    535
    Likes Received:
    142
    Trophy Points:
    43
    • Like Like x 1
  8. atomicstorm

    atomicstorm Platinum Member Platinum Member

    Messages:
    919
    Likes Received:
    176
    Trophy Points:
    43
    WYSIWYG editor doesn't have table capability. Not a bug per-say as it is an oversight.
     
  9. Ryloth

    Ryloth Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    I'm using IE. When going to search I don't seem to be able to find anything. I was puzzled that "treasure" didn't have any results, and when I did a check to see if I could find any of my posts it said no results found (print screen of it below).

    search none found.jpg
     
  10. Ryloth

    Ryloth Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    I'm using IE, and when I quick reply I noticed all of the buttons above my message are in gray; no visual image of the smily button, bold, italic, underline, etc. Print screen reference:

    features over quick reply missing.jpg
     
  11. Dylan | Arkadia

    Dylan | Arkadia Administrator Staff Member PAF Administrator Planet Arkadia Official

    Messages:
    160
    Likes Received:
    312
    Trophy Points:
    63
    May I ask what IE version are you using?
     
  12. Nikto

    Nikto Active Member

    Messages:
    312
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    28
    Search by user name bugged and not showing any messages from old forum. For example:
    http://arkadiaforum.com/index.php?search/member&user_id=580&content=thread
    http://arkadiaforum.com/index.php?members/nikto.580/recent-activity


    Missing redirects from old URL to new (so all old links and bookmarks broken):
    https://www.google.com/search?q=site:arkadiaforum.com+Nikto


    For example:
    http://arkadiaforum.com/archive/index.php/t-8413.html should redirect to http://arkadiaforum.com/index.php?threads/selling-arkadian-sooto-dehera-small-vase.8413/ . Instead of returning "The requested page could not be found" it should return HTTP error 301 with new URL.

    [updated]
    Found another bug, while posting this message :)
    I can't put "+" in URL name, it autoreplaced with space, but it shouldn't in this case.
     
  13. Foolscap

    Foolscap Member

    Messages:
    38
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    Confirmation links sent via email are showing up in error also, via my friend who registered :)
     
    • Like Like x 1
  14. Sinxar

    Sinxar New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    I am unable to edit any of my post. I have tried relogging thinking permissions updated or something as 2 other people I talked to have no issues with this.

    How do i fix it?
     
  15. Ryloth

    Ryloth Member

    Messages:
    36
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    8
    The search error I had above was not just character specific, that was my confirmation after testing if there was any use of the word "treasure." That should have worked as well but did not; I can take a picture of that tomorrow if necessary.

    I am on a different version of IE of an evening and the search functoin seems to work, as well as the images above quick reply. I'll plan on checking IE version tomorrow and following up. :)
     
  16. Snape

    Snape Master of the BanHammer Staff Member PAF Administrator

    Messages:
    4,232
    Likes Received:
    370
    Trophy Points:
    83
    I'm currently reviewing the permissions for users. Will check that box for you but you should be seeing the edit button next to the timestamp below your post when the permission is correctly set.
     
  17. Snape

    Snape Master of the BanHammer Staff Member PAF Administrator

    Messages:
    4,232
    Likes Received:
    370
    Trophy Points:
    83
    Yeah :( All links are broken atm....Its going to take time to fix them all.

    Right, following the idea of Dylan above, any and all help you guys can give, by fixing your own thread/post links will be greatly appreciated and rewarded. I currently have 1000 credits available (don't you just love being and Admin? :evilgrin:). If you PM me with a list of the posts where you have fixed the links, I'll award you forum credits for each and every one at a rate of 5 credits per link!

    How's that sound?
     
    Last edited: Oct 17, 2014
  18. Sinxar

    Sinxar New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    it is very possible I am just blind. I don't see it:
    where.png
     
    • Like Like x 1
  19. Snape

    Snape Master of the BanHammer Staff Member PAF Administrator

    Messages:
    4,232
    Likes Received:
    370
    Trophy Points:
    83
    Interesting. Ok, let me go over it again and we'll see if we can't work it out.

    EDIT: Hmmm, seems it should be working according to what I'm looking at....but just in case, I've moved you into the Registered Users group so you should now be sorted
     
    • Like Like x 1
    Last edited: Oct 17, 2014
  20. Sinxar

    Sinxar New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    3
    Indeed that worked. Thanks a ton Snape!
     

Share This Page