1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Updates Cant use TP chip after latest update

Discussion in 'Bug Reports' started by KikkiJikki, Dec 13, 2011.

  1. KikkiJikki

    KikkiJikki Well-Known Member Pro Users

    Messages:
    3,330
    Likes Received:
    440
    Trophy Points:
    83
    So trying to use TP I chip. Appears to work but u get "Operation Failed" and reappear where u started.

    hmmm
     
  2. Raven V

    Raven V Active Member

    Messages:
    176
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    28
    yes the chips are bugged atm, so dont waste ME trying, throw chips in storage till bug is fixed...vehicles are ur go to for now.....

    Hopefully MA is quick to fix this, this is vital part of EU economy, Sweaters cant sell sweat if no one using ME, Hunters waste time and peds hunting flying to and from mobs and after dying, takes longer to get back. MA should be smart and make this TOP PRIORITY FIX, more than couple days with this bug and the game is in for some major problems.

    Hint to A Team...use ur influence to make MA understand importants here ^_^ this NEEDS to be investigated and fixed as fast as possible...
     
  3. Dwiss

    Dwiss Member

    Messages:
    72
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    8
    Good to know that i am not the only one then - thought i forgot how to use the tp chip properly :)
     
  4. Beanie Bugbear Adamski

    Beanie Bugbear Adamski Member

    Messages:
    132
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    Bug TP chips

    Unable to use tp chips get an erorr message when you execute :-(
     
  5. Snape

    Snape Master of the BanHammer Staff Member PAF Administrator

    Messages:
    4,233
    Likes Received:
    372
    Trophy Points:
    83
    *Moved to Bug Reports*
     
  6. Puck

    Puck Adviser Pro Users Arkadia Adviser

    Messages:
    888
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    28
    Multiple threads on this, maybe combine?
     
  7. rick_janson

    rick_janson Well-Known Member Pro Users

    Messages:
    1,167
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    I heard that after the server reboot around 1900 fixed the teleportation chips.
     
  8. Fopsie

    Fopsie Active Member Pro Users

    Messages:
    772
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    28
    I tested it out last night and got 2 spoton TP jumps. This error may be intermittent.
     
  9. Fopsie

    Fopsie Active Member Pro Users

    Messages:
    772
    Likes Received:
    42
    Trophy Points:
    28
    I tested it out last night and got 2 spoton TP jumps. So it may be fixed or its intermittent
     
  10. Beanie Bugbear Adamski

    Beanie Bugbear Adamski Member

    Messages:
    132
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    we can hope they fixed it, trouble is if it doesn't work it still uses the ME
     
  11. Beanie Bugbear Adamski

    Beanie Bugbear Adamski Member

    Messages:
    132
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    18
    multiple thread about this, just remove mine pls :)
     
  12. Lee DeLioncourt

    Lee DeLioncourt Arkadian Outrider Platinum Member

    Messages:
    1,493
    Likes Received:
    122
    Trophy Points:
    63
    Merged the two threads. Hope they fix this soon, personally I rarely use vehicles but prefer my tp chips, so consider this a pretty important feature to fix ;)
     
  13. KikkiJikki

    KikkiJikki Well-Known Member Pro Users

    Messages:
    3,330
    Likes Received:
    440
    Trophy Points:
    83
    no problems tping tonight...
     

Share This Page